CIPRIAN RUSU
Avocat pledant si Practician in insolventa

Insolventa            Din dorinta si din solicitarile clientilor nostrii am ajuns la concluzia ca este necesar sa ne implicam in mod activ si nemijlocit in activitatea specifica de insolventa,lichidare si administrare judiciara,o activitate actualmente imperioasa din punct de vedere juridico-economic datorita factorilor corozivi care erodeaza mediul de afaceri romanesc.

            Cand spunem ca ne-am implicat in mod activ si nemijlocit intelegem aplicarea de strategii eficiente in domeniul insolventei,lichidarii si administrarii judiciare.

            Cabinetul nostru isi desfasoara activitatea in centrul Ploiestilor pe strada VALENI in imediata vecinatate a sucursalei judetene a BCR in aceiasi incinta cu Cabinetul nostru de avocatura si cu cel de mediere remarcandu-ne de-a lungul anilor prin munca,daruire si pasiune profesionala punandu-ne in slujba clientilor nostri pentru apararea drepturilor si intereselor dumnealor prin mijloace profesionale superioare si prin respect si daruire fata de dumnealor.

            Cele trei forme de organizare conlucreaza eficient pentru indeplinirea scopurilor clientilor nostri care se intrepatrund cu misiunea noastra.

            Activitatea noastra se desfasoara intr-un cadru profesional,pe langa experienta beneficiind de o biblioteca juridica alcatuita din doctrina si jurisprudenta cat si de abonamente on-line la Monitorul oficial si Buletinul Insolventei si la noutatile din domeniul jurisprudentei interne si europene cat si a doctrinei romanesti si europene.